© Anders Schønnemann

Miniburger med egne boller

Perfekte, når man kun er sulten for sjov.

10. juli 2013 af Maria Meldgaard

Hvis du vil være meget populær, så overrask med et fad med disse burgere midt under en spændende fodboldkamp i tv.

Ca. 12 stk.

brødblanding 1 pose fra Mejnerts Mølle
æg 1 stk.
tørgær 1 pose
sesamfrø til strø
hakket oksekød 500 g
salt og peber
stærk cheddar 12 små skiver
mayonnaise
salatblade
tomat
løg

Tilbered brødblandingen efter anvisning på emballagen. Men byt en halv deciliter af vandet ud med et æg for at gøre bollerne mere luftige. 
Form 12 små burger- boller, og læg dem på bagepladen. Resten af dejen kan du forme til et brød - eller bag flere burgerboller til fryseren.
Steg små burgere af kødet, og lad osten smelte herpå det sidste minut.
Anret burgerne, og hold dem sammen med små tandstikkere.

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter