© Anders Schønnemann

Lynstegt grønt med fetacreme og grilllede mørbradbøffer

Denne ret er perfekt som hverdagsmad, og den er både sund, hurtig og virkelig lækker.

15. december 2016 af Lone Kjær

Opskrift på lynstegt grønt med fetacreme og grilllede mørbradbøffer

4 personer

LYNSTEGT GRØNT
broccoli 1 stk.
kålhoved 1⁄2 lille
grønne bønner 200 g
olivenolie 2 spsk.
hvidløg 2 fed
persille 1 bundt bredbladet
salt og peber

FETACREME
fetaost 100 g
yoghurt naturel 1 dl
salt og peber

MØRBRADBØFFER
mørbrad 1 afpudset
salt og peber 

Sådan gør du

LYNSTEGT GRØNT
  • Del broccoli i mindre buketter. Fjern de yderste blade og stokken, og snit kålen fint. Nip bønnerne. 
  • Varm olien i en wok, og steg broccoli, kål og bønner ved høj varme, mens du ryster wokken. Tilsæt presset hvidløg, og drys masser af hakket persille over. Krydr med salt og peber, og tag grøntsagerne af varmen.
FETACREME
  • Kom fetaost og yoghurt i en blender, og kør det til en ensartet creme. Smag til med salt og peber.

MØRBRADBØFFER

  • Skær kødet i mindre bøffer på ca. 2 cm tykkelse. Krydr med salt og peber. Grill bøfferne på en grillpande et par minutter på hver side, til kødsaften er klar.
  • Servér mørbradbøffer med lynstegt grønt og fetacreme.

© Anders Schønnemann

Måske er du interesseret i...

Andre læser