Skab stuestemning udenfor

Skandinavisk hygge peaker, og vi drømmer om endnu mere af den – især på terrassen, altanen og i haven. Bliv sommerklar med disse favoritter, der er inspireret af tendensen.

22. marts 2018 af Benjamin Native Studio for Cane-line

Peacock loungestole med ben af teak og flet i to farver, hvilket giver en smuk effekt.

Boligens ultimative oase er udenfor, hvor naturen taler til alle sanser. Derfor er det også meget naturligt, at vi gør mere og mere ud af at understrege de hyggelige rammer på terrassen, altanen og i haven. Den nye kollektion fra Cane-line imødekommer den stigende interesse for tendensen. Se favoritter fra den her, og få tips til din helt egen hyggekrog.

  • Bring komforten udenfor

Gå efter bløde elementer og tekstiler, som du også har i din (indendørs) stue. Det kan være i form af puder, gulvtæpper eller en lækker puf.

  • Gå efter "det der ekstra"

Dine udendørsmøbler må gerne have mere volumen og elegance end gængse havemøbler, hvis du vil ramme loungefølelsen eller en mere luksuriøs spisestemning.

  • Fuldend stilen med tilbehør

Med bakkeborde, lanterner og kurve, som er lette at flytte rundt på, har du fleksible muligheder til at understrege den hyggelige atmosfære.

Connect-serien fra Cane-line består af moduler, du selv kan sammensætte. 

Breeze-serien har et stilfuldt udtryk og byder på både spise- og loungelementer.

Tip! Cane-line er skandinavisk design, kendt for diskret luksus og fantastisk komfort, som sætter helt nye standarder for dit udendørsliv. Alle Cane-line-møbler er UV- og vejrbestandige. Se mere på Cane-line.dk.


Cane-line har det komplette sortiment til dit udendørsliv. Se alt tilbehør fra Cane-line her.

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter