Skrå linjer skaber rum

Skrå linjer skaber rum
Skrå linjer skaber rum

Skrå linjer skaber rum

© bobedre.dk


Kevin O´Sheas utraditionelle balkon er fuld af farver og liv

Jeg faldt over denne skønne indretning af New Yorker- designeren Kevin O´Sheas balkon på www.Designsponge.com og blev super inspireret til at tegne indretningen op og lege lidt med andre sjove muligheder, der dukker op, når man tillader tingene at være lidt skæve.
Balkonen ( eller altanen, - kært barn har mange navne!) behøver ikke at være særlig stor for at man kan danne små rum på den:

På foto og tegning A er belægningen på almindelig vis lagt i samme retning som husfacaden. Her er det det skrå tæppe og et skråt bed med potter, der driller øjet, så arealet virker bredere i den ene ende.

På tegning B har jeg tegnet fliserne lagt skævt sammen med et langt hjørnebed / plantekasse med potter, mens tæppet ligger i samme retning som facaden.

Plantegning B, - her er det fliserne og hjørnebedet der er lagt på skrå.

Endevæggen er markant tilplantet i kasser med skyggetålende planter i bunden og en let klatreplante, der gør væggen grøn. Pas på med ikke at plante alle vægge til, - der skal stadig være synlige vægge tilbage, så rummets udstrækning kan ses.

Kan balkonen ikke bære vægten af fliser, kan kvadratiske træfliser bruges. Udetæpper fås i plast eller gummi, se f. eks. Pappelina hos www.Moods.dk

Boligbloggen

På denne blog besvarer jeg læserspørgsmål og giver gode råd og tips om indretning, viser spændende nyheder indenfor boligen, gør opmærksom på nye butikker og på andre, spændende blogs, websites og bøger om indretning samt skriver om de tanker en indretningsarkitekt gør om sit arbejde. I må meget gerne stille spørgsmål herinde om bolig og indretning, kommentere på mine skriverier og selv komme med jeres bedste indretningstips. Har du billeder af dine tips og indretningsspørgsmål kan disse fremsendes til: [email protected] 

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter