Altanliv

En østvendt altan er ikke rigtig til grill men mere til kaffepauser og derfor får planterne lov at brede sig

Det er ti måneder siden vi flyttede ind og der er så småt ved at være styr på indretningen af de knap 5 m2 østvendt altanhave. Bortset fra enkelte et-årige krydderurter og de helt undværlige duftgeranier og pelargonier, er potterne fyldt med blivende buske, stauder og planter, så der også er noget at kikke på i de kolde måneder.

 

Lige nu er frodigheden total med naboens kæmpe kastanjetræ i blomst

To slags salvie, løvefod og dronning Ingrid

Sidste nyanskaffelse bliver ca 2 meter og skal snart ha et espalier at klatre i

Potterne er anbragt i flere niveauer dels for at få dem op i lyset og dels for at gøre altanen mere levende

En klatrehortensia og clematis Montana Rubens skyder i vejret og gør rummet grønt i højden

Esdragon, mynte, salvie, rosmarin og sjove ananas-salvie og lemon-mynte lige til at plukke af

De brogede blade på benved og hosta giver lys i bunden af beplantningen,- benved er stedsegrøn ligesom buksbom så der er noget grønt om vinteren. Andre planter her er efeu, høstanemone, lavendel, løvefod, mynte, duftgeranium og pelargonier.

Boligbloggen

På denne blog besvarer jeg læserspørgsmål og giver gode råd og tips om indretning, viser spændende nyheder indenfor boligen, gør opmærksom på nye butikker og på andre, spændende blogs, websites og bøger om indretning samt skriver om de tanker en indretningsarkitekt gør om sit arbejde. I må meget gerne stille spørgsmål herinde om bolig og indretning, kommentere på mine skriverier og selv komme med jeres bedste indretningstips. Har du billeder af dine tips og indretningsspørgsmål kan disse fremsendes til: [email protected] 

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter