ALTANER

ALTANER

I disse dage er vi i gang med at planlægge udførelsen af altaner til en ejendom i Ryesgade på Nørrebro.

Alle der har en altan ved hvor fantastisk det er. Man kan åbne døren i maj og lukke den igen i oktober, og det meste af året opleve at by og natur og bolig smelter sammen.

Altanerne i Ryesgade skal give beboerne netop de oplevelser. Vi har designet altanerne specielt til denne ejendom, og sørget for at de passer perfekt til de gule teglsten og ejendommens historie.

Ejendommen er en arbejderbygning fra forrige århundrede skifte, udført med dekoration og gesimsbånd som var typiske for tiden. Vi har designet nogle enkle altaner. Her skal ikke være svulstigheder og overflødighed. Her skal være kvalitet med ordentlige og lette detaljer, der gennemtænkt helt ned til den mindste bolt.

Boltens størrelse, boltens placering, boltens kærv, boltens overflade og glans, boltens styrke, boltens hovedform, boltens farve, boltens sammenhæng til resten af altanerne og ikke mindst boltens sammenhæng med hele ejendommen og ejendommens historie.


Alt det får man i en mat sort umbraco bolt på 6×40 mm.

Her er et par fotografier af altaner vi tidligere har opført inde på Vimmelskaftet.

Vi glæder os til at altanerne i Ryesgade er færdige i starten af det nye år.

Denne blog skrives og redigeres af arkitektparret Eva Brørup og Stefan Valbæk. Deres fælles arkitektvirksomhed, har især specialiseret sig i private boliger, men tilbyder arkitekt rådgivning inden for alle skalatrin og funktioner. Besøg Valbæk Brørup Arkitekter på www.vba.dk

Valbæk Brørup

Gennem 2012/2013 har vi kunne følge arkitekterne Eva Brørup og Stefan Valbæk fra Valbæk Brørup Arkitekter, som faste bloggere og ambassadører her på bobedre.dk. Vi er blevet underholdt med spændende arkitektoniske betragtninger, projekter fra tegnebordet samt billeddokumentation fra et par flytninger. Følg deres videre arbejde på www.vba.dk

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter