Dit smarte hjem - gør hverdagen lettere med intelligent interiør

Vi har fundet nogle funktionelle og flotte løsninger til din stue, så du kan leve det smarte liv.

13. oktober 2017 af Redaktionen

Teknologi og maskiner er ikke kønne, men kan være med til at gøre dagligdagen betydelig lettere. Se her vores liste af produkter til stuen.

Højtalere

Højttalere er stadig en vigtig del af hjemmet, og sådan vil det være mange år frem. Det nye er, at de fylder mindre, ser langt pænere ud og kan meget mere end tidligere.

B&O Beolab 50

Beolab 50 er en mindre udgave af B&Os til dato mest avancerede højttaler, BeoLab 90. Det er en højttaler henvendt til dem, der ikke har tænkt sig at gå på kompromis med hverken lyd, design eller kvalitet. 99.995 kr., B&O.

© B&O
Sackit movit højtalere

Moveit er en bærbar højttaler med udskiftelige fronter. Kan kombineres til et multirums-anlæg, der styres med en app. Fås i to versioner med Bluetooth og wi-fi eller kun med Bluetooth til hhv. 1699 kr., og 1399 kr. Nye fronter 299 kr., Sackit

© Sackit
Lyd by Dissing in colours højtaler

In Colours er en videreudvikling af den anmelderroste Copenhagen On Wall-højttaler. In Colours er lidt mindre, lidt billigere og lidt smartere uden at gå på kompromis med lyden og kvaliteten. Fås med soft-dome- eller keramisk diskant og i farverne grafit, grå, kastanjebrun eller koksgrå. Fra 7495 kr., Lyd by Dissing.

© Lyd by Dissing
Vifa oslo højtaler i blå

Oslo er på trods af navnet pæredansk, og en af de flotteste højttalere, der er på markedet. Kasse og hank i stål og beklædning i Kvadrat-tekstil. Fås i blå, grå og grøn, 3700 kr., Vifa.

© Vifa
JBL playlist højtaler

JBl PLaylist har indbygget Chromecast, så man blot skal trykke på en knap for at høre musik. Kan sættes sammen til multirums-anlæg. 1299 kr., JBL.

© JBL
richardclarkson.com floating cloud højtaler

Floating Cloud er mere leg end alvor: en Bluetooth-højttaler, der er gemt i en sky, som kan lave små lyn og tordenvejr. Det hele svæver over en plade ved hjælp af magneter. Pris på forespørgsel, richardclarkson.com.

© richardclarkson.com
Clint freya højtaler

Freya er endnu en dansk højttaler, hvor design og lyd spiller sammen på flot vis – især i denne specialudgave i sort med kobber. 1399 kr., Clint.

© Clint
Harman Kardon onyx mini højtaler i blå

Onyx Mini er lig med stor lyd i en lille højttaler. Onyx Mini har Dual-sound, så to højttalere kan spille i stereo og kan tilslutte tre Bluetooth-enheder på samme tid. 1299 kr., Harman Kardon.

© Harman Kardon
B&O Play p2 højtaler

BeoPlay P2 er designet af Cecilie Manz, som har skabt en enkel Bluetooth-højttaler med kun en tænd-sluk knap og mute-funktion, når man banker på fronten. Så lille, at den passer i en dametaske. Fås i blå, sand og sort, 1299 kr., B&O Play.

© B&O Play
B&O Play beoplay m5 af cecilie manz

Beoplay m5 er også designet af Cecilie Manz. M5 har indbygget Chromecast og 360-graders lyd samt mange andre funktioner. Kan linkes til et multirums-anlæg. 4499 kr., B&O Play

© B&O Play
Philips sb 500 højtaler i rød

Sb 500 er til fest på stranden og ved poolen. LED-lys følger rytmen fra musikken, og den er vand- og sandtæt.1499 kr., Philips.

© Philips
Philips izzy bm50 højtaler

Izzy BM50 er et mikro-anlæg, der kan afspille CD, via Bluetooth eller streame fra USB-stik. Kan linkes med op til fem andre enheder fra Izzy-familien, der består af i alt fire forskellige modeller. 2499 kr., Philips.

© Philips
Podspeakers højtaler på bord

Podspeakers er endnu et dansk produkt, der siden lanceringen i 1990 har fået ikon-status. Som noget nyt kan man nu selv sammensætte højttalerring, ben og kabinet blandt sortimentet til din helt egen model. Pris i forhold til model, Podspeakers.

© Podspeakers

TV

Man troede, at tv'et ville forsvinde, men det lever fint, bare med bedre teknik og design til lave priser. Det samme gælder hovedtelefoner, som er blevet et produkt, der viser din stil.

TCL x90 tv

TCL X90 er det første QLED-tv fra den kinesiske producent, der har en dansk
designchef med B&O-baggrund. Android-tv med indbygget JBL-soundbar. Fås i 49", 55", 65" og 75", fra 6499 kr., TCL.

© TCL
Samsung the frame tv

The Frame er et tv, der ligner et billede på din billedvæg, når det ikke er i brug. Spækket med avanceret teknologi, så det fx slukker, når man forlader rummet. Fås som 55" og 65", fra 18.000 kr., Samsung.

© Samsung
Philips htl 3160

HTL 3160 er en prisbillig soundbar med subwoofer, der leverer det, den lover. Ikke mindst på grund af Gibson Innovations, som købte Philips Audio i 2015. 1999 kr., Philips.

© Philips
Harman Kardon hk sb20 højtaler

HK SB20 har virtuel surroundsound og mulighed for afspilning via Bluetooth. 2999 kr., Harman Kardon.

© Harman Kardon
Samsung q7 4k tv

Q7C 4K er flagskibet inden for Samsungs nyeste QLED-TV. Forbindes til One Connect Box med ét gennemsigtigt optisk kabel. Fås i 49", 55" og 65". Endnu ikke prissat, Samsung.

© Samsung
Loewe bild 5 oled tv

BILD 5 OLED er et smukt tv med stand i enten silver oak eller black oak. Fås som 55" og 65", fra 32.999 kr., Loewe.

© Loewe
B&O beovision 14

Beovision 14 er et tv med klassiske B&O-dyder: smukt design, naturmaterialer og god lyd, som man sjældent finder i et moderne tv. Fås som 40" og 55", fra 49.890 kr., B&O.

© B&O
LG W7 tv

LG W7 er verdens tyndeste 65" OLED-TV. Det monteres direkte på væggen med magneter. Indbygget Dolby Vision-lyd i soundbaren. 63.999 kr., LG.

© LG
Philips 9002 OLED

Philips 9002 OLED er en opgradering af sidste års tv, som har fået større processor og dermed bedre billede. Kommer med 3-sidet Ambilight, Android-TV og skjulte højttalere. Endnu ikke prissat, Philips.

© Philips

Hovedtelefoner

Plantronics Backbeat 500 høretelefoner

Backbeat 500 er et sæt prisbillige hovedtelefoner med vendbare kopper i memoryskum, så de let kan pakkes ned, og op til 18 timers batteri på en opladning. 749 kr., Plantronics.

© Plantronics
AKGN60 NC Wireless

N60 NC Wireless er perfekte til den rejsende. Kan pakkes sammen, så de intet fylder i medfølgende taske. Med aktiv støjreduktion og op til 15 timers batteri. 2299 kr., AKG.

© AKG
B&O h4 høretelefoner

H4 er B&Os top-hovedtelefon, hvor der er kræset for detaljerne. De er trådløse, har kopper og hovedbøjle i læder og op til 19 timers batteri. Fås i sandfarve, orange og sort, 2299 kr., B&O.

© B&O
Urban Ears fra hella høretelefoner

Hellas er henvendt til de aktive, der både vil have hovedtelefoner til at løbe og til at gå med. Stof-delene kan vaskes i maskine. 14 timers batteri. 999 kr., Urban Ears.

© Urban Ears

Top-lyd

Gpinto on500  lpafspiller

GPinto on500 er en italiensk designer og LP-entusiasts svar på, at LP'er igen er populære
i en streaming-tid. Denne pladespiller sættes til PC, mobil eller anlæg med et USB-stik, og derefter er det blot at nyde de gode gamle skiver – eller spille dem ind digitalt til senere brug. Pris på forespørgsel, Gpinto.

© Gpinto
Denon anlæg

Denon design series er til dig, der vil have et kompakt anlæg med wi-fi og Bluetooth-streaming, men ikke vil gå på kompromis med lyd og design. 7399 kr., Denon.

© Denon

Til gulvet

iRobot brava gulvmoppe

Robot Gulvmoppen iRobot Braava Jet 240 kan feje, vaske og moppe og sænker automatisk farten for at rengøre bedre ved forhindringer. 1999 kr., iRobot.  

© iRobot
Dyson 360 Eye robotstøvsuger

Dyson 360 Eye har børstemundstykke af kulfibre i fuld bredde, som giver stor sugeevne. Den har larvefødder, der sikrer præcis manøvrering på alle typer af gulve. Og den gør brug af en teknologi, der kan opfange bittesmå partikler som pollen og skimmelsvamp. 7299 kr., Dyson

© Dyson
iRobot Støvsugerrobotten iRobot Romba 980

Støvsugerrobotten iRobot Romba 980 har en køretid på to timer, men lader automatisk op, så den kan gøre arbejdet færdigt. Rengøringen kan planlægges med iRobot Home App. 8499 kr., iRobot

© iRobot
Samsung Powerbot 7000

Samsungs Powerbot 7000 kan støvsuge helt ind til 15 mm fra væggen og justerer sugeevne efter underlag. Støvsugeren kan styres via appen Samsung Connect. 6490 kr., Samsung

© Samsung

Gardiner/tæpper

Gardiner og lys er blevet til at styre med en smartphone. Det samme er støvsugeren, og robotterne kommer tættere og tættere på at kunne erstatte den almindelige rengøring.  

Kasthall brunt tæppe

Smukke tæpperester. Harvest-serien består af vævede tæpper fremstillet af garn fra restspoler. Tæpperne syes af rester fra seks forskellige farvegrupper, som sammensættes efter ønske. Fra ca. 13.660 kr., Kasthall

© Kasthall
Luxaflex PowerView gardiner

Intelligente gardiner. Med Luxaflex PowerView kan gardinerne styres med fjernbetjening eller gennem en app på smartphone eller tablet. Det betyder, at gardinerne kan hæves og sænkes – selv fra den anden side af jorden. Gardinerne kan også indstilles til at følge solopgang og solnedgang. Powerview fås til forskellige Luxaflex-gardinvarianter. Heriblandt modellerne Twist og Duette. 2425 kr. for samlet Smart Kit inkl. fjernbetjening og hub, samt fra 1495 kr. pr. motor, Luxaflex

© Luxaflex
Copenhagen Blinds persienner

Intelligente Persienner fra Copenhagen Blinds kan styres med din smartphone eller programmeres til at følge din døgnrytme. Kan tilkøbes med bl.a. sollys- sensor, så persiennerne selv måler lysstyrken og indstiller sig herefter. Persiennerne laves på mål, 3995-4795 kr. afhængig af størrelse, Copenhagen Blinds

© Copenhagen Blinds

Diverse

Really Genbrugsbænk

Genbrugsbænk skabt af overskydende tekstiler fra Kvadrats produktion. Designet af Max Lamb, Really.  

© Really
 daybed af Wehlers

Bæredygtige tanker. Wehlers vil gøre møbelbranchen mere bæredygtig og opererer fx med et system, hvor de tager deres møbler tilbage til genanvendelse efter endt levetid. Daybed, Obvious, 24.995 kr., Wehlers

© Wehlers
Philips pærer

Smart lys, der kan styres med telefonen, vinder mere og mere frem. Philips udbygger Hue-systemet, og i april lancerede Ikea sin kollektion Trådfri med bl.a. trådløs lysdæmper og mulighed for at indstille lyset til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter. 

© Philips
Clairy urtepotte i grøn

Intelligente urtepotter. Hvid potte, der vander sig selv og sender råd om pasning til din smartphone, Parrot. Grøn, luftrensende potte, der indsamler data og analyserer dit indeklima, Clairy.  

© Clairy

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter