© Anders Schønnemann

Tuntatar med sprød malt og koriandercreme

Servér denne skønne forret med tuntatar med sprød malt og koriandercreme på flotte skeer og brug tun til sushi - så får du det bedste resultat.

7. januar 2016 af Lone Kjær

Opskrift på tuntatar med sprød malt og koriandercreme

SPRØD MALT
maltrugbrød daggammelt 50 g

TUNTATAR
frisk tun 300 g (spørg efter tun til sushi)
rød chili 1 stk.
friskklippet purløg 2 spsk.
lime saft af 1 stk.
mirin 2 spsk.
sesamolie ristet
sorte sesamfrø 1 spsk.

KORIANDERCREME
creme fraiche 18%, 2 dl
frisk koriander 1 bundt
salt og peber

• Riv rugbrødet fint, og rist det sprødt i ovnen ved 150 grader i ca. 10 min.

• Skær tunen ud i fine tern. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Vend tun med chili, purløg, limesaft, mirin, og smag til med sesamolie.

• Blend creme fraiche med koriander til en creme, og smag til med salt og peber.

• Anret tataren på skeer med lidt koriandercreme. Drys med sesamfrø og maltrugbrød.

Måske er du interesseret i...

Andre læser