Opskrift på tatar af rå Limfjordsøsters med agurk og radiser.
© Anders Schønnemann

Tatar af rå Limfjordsøsters

Forkæl dine gæster med en lille og nem velkomstsnack af rå limfjordsøsters rørt til tatar. Servér med et glas roséchampagne.

21. april 2016 af Lone Kjær

Opskrift på tatar af rå Limfjordsøsters

Til 4 personer

Den festlige snack med østers serveres på en stentøjstallerken fra F & H's Bitz-serie.

ØSTERSTATAR
østers 8 stk.
radiser 4 stk.
skalotteløg 1 lille
lime 1 stk.
purløg 1 potte

agurk 1 stk.
karse 1 bakke

ØSTERSTATAR
• Åbn østers, og løsn dem. Hæld saften i en skål. Hak østers. Hak skalotteløg og radiser fint, og kom i en skål med østers, limesaft og hakket purløg. Vend godt rundt.

• Skær agurken i strimler med en kartoffelskræller. Servér østerstatar med agurkespåner, og top med karse.

Måske er du interesseret i...

Andre læser