Appetitlig små hapsere med stenbiderrogn og porre
© Anders Schønnemann

Små hapsere med stenbiderrogn og porre

Få den nemme opskrift på appetitlige små hapsere af stenbiderrogn og friterede porrer. Servér dem til et glas køligt hvidvin.

25. februar 2016 af Lone Kjær

Små hapsere med stenbiderrogn og porre

Til 4 personer

Den allerførste stenbiderrogn er en rigtig forårsbebuder. Her serveret som hapser på skeer.

Friterede porrer 

porre 1 lille
hvedemel 1⁄2 dl
olie 2 dl til fritering
salt fint

Stenbiderrogn

rødløg 1⁄2 lille
stenbiderrogn renset 50 g
cremefraiche 38% 1 dl
salt og peber
spæde urter til pynt

Fremgangsmåde til friterede porrer

• Skær porren i tynde skiver, og skyl dem. Tør porrerne godt, inden de vendes i melet. Varm olien i en gryde, og steg porrerne, til de er gyldne og sprøde. Læg dem til afdrypning på et stykke fedtsugende papir, og drys med salt.

Fremgangsmåde til stenbiderrogn

• Hak løget fint. Tag lidt stenbiderrogn fra til pynt. Rør resten med cremefraiche og rødløg, og smag til med salt og peber.

• Anret stenbiderrogn på skeer, og top med porre, resten af rognen, og pynt med spæde urter.

Måske er du interesseret i...

Andre læser