Madlavning – helt uden stress

De nye designerkogeplader med temperaturkontrol fra Miele vil forandre dine oplevelser i køkkenet. For altid.

24. august 2017 af kommerciel redaktion for Miele

Din bearnaisesauce skiller, bøffen brænder på og kartoffelvandet bulderkoger ... Jo, det giver ofte sved på panden at fremtrylle perfekte madresultater til sine middagsgæster, men her er en løsning, der kan garantere succes i køkkenet: de nye stilrene TempControl induktionskogeplader fra Miele. Bliv klogere på nogle af deres features, som gør det hele nemmere: 

  • Temperaturkontrol

Vidste du, at en bearnaisesauce skiller, hvis temperaturen i gryden ryger over ca. 63 grader? På ordinære kogeplader vil varmen stige stødt, også selvom du ikke skruer mere op for varmen, men det sker ikke på Mieles kogeplader – TempControl sikrer nemlig en konstant temperatur og kontrolleret tilberedning.

  • 3 nemme trin

Du kan vælge mellem tre temperaturkontrollerede trin: Sagte stegning (f.eks. æg), medium stegning (f.eks. steaks) og kraftig stegning (f.eks. woktilberedning). Og du vil lynhurtigt lære hvilke madvarer, der passer til hvilke trin, men kan også selv justere på indstillingerne, hvis du har brug for det.



Smelt chokolade direkte i gryden eller lav bearnaisesauce og Creme Anglaise, der aldrig skiller. Miele TempControl kan holde konstante lave temperaturer, der kan få selv køkkenets sværeste udfordringer til at lykkes så let som en leg.


  • Simrefunktion

Klik på ikonet for ’simrefunktion,’ vent på at ikonet holder op med at blinke – så kan du trygt tilsætte væske til din sauce, f.eks. fløde, uden at noget sprøjter ud over det hele eller bliver ødelagt.

  • Holde-varm-funktion

Hov! Er nogle retter færdige før andre? Med holde-varm+-funktionen på TempControl-zonen kan du nemt sænke temperaturen til en lav konstant, så maden holder sig lun uden at blive ødelagt.

Tip! TempControl passer til al induktionskogegrej. Klik dig ind på miele.dk og læs mere. 

Måske er du interesseret i...

Andre læser