Valnøddemarengs med syltede blommer og kanel-mascarpone
Valnøddemarengs med syltede blommer og kanel-mascarpone Valnøddemarengs med syltede blommer og kanel-mascarpone ©Anders Schønnemann

Valnøddemarengs med syltede blommer og kanel-mascarpone

Det er så nemt at bage sine egne marengs. Så det gør vi.

18. december 2012 af Maria Meldgaard

Indholdet fortsætter efter annoncen

Til 4 personer

æggehvider, 2 stk.
sukker, 2 dl
citronsaft, 3 dråber
vaniljesukker, 1 tsk.
økologisk citron, 1?2 revet skal herfra
valnødder, 75 g, hakkede
mascarponeost, 200 g
piskefløde, 1 1?2 dl
kaffe, 2 spsk. kold og stærk
kanel 1-2 tsk.
syltede blommer, 1 glas (med eller uden rom), du skal bruge ca. 8 blommer

• Sæt ovnen på 120°.
• Kom æggehvider, sukker og citronsaft i en skål, og pisk helt stift. Vend vaniljesukker, citronskal og hakkede valnødder heri.
• Sæt marengsmassen ud med ske på en bradepande med bagepapir. Der bliver ca. 12 marengs.
• Bag marengsene i 1 1?2 time.
• Kom mascarpone og fløde i en skål, og pisk sammen.
• Rør nu kaffe og kanel heri, lige inden servering.
• Server et par marengs til hver med mascarponecreme og et par blommer til.

Gode tilbud til dig

Måske er du interesseret i...

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen