Chokolade med mandler og fyld
Chokolade med mandler og fyld Chokolade med mandler og fyld ©Anders Schønnemann

Rocky Road - chokolade med mandler og fyld

Nem konfekt. Fyldet skal nemlig bare vendes i den smeltede chokolade.

21. november 2012 af Maria Meldgaard

Indholdet fortsætter efter annoncen

20 store stk.

Chokolade, 200 g mørk
Chokolade, 180 g lys

Fyld:
Marcipan, 100 g
Mandler, 75 g
Abrikoser, 50 g tørrede
Marshmallows, 75 g
Rosiner, 50 g

• Bræk chokoladen i mindre stykker, og kom i en gryde.
• Smelt chokoladen ved meget svag varme.
• Skær marcipan i 1-2 cm store tern. Klip abrikoser lige over.
• Klip marshmallows i fire dele. Vend alle ingredienser i chokoladen.
• Dæk en rugbrødsform med bagepapir, og kom chokolademassen heri.
• Glat ud, og lad stivne natten over.
• Skær i skiver, og server.

Måske er du interesseret i...

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen