© Christa Alstrup

Muffins med violer

Prøv at plante hornvioler i mange farver. De lyser op i køkkenhaven, og mangfoldigheden pynter så fint på fx muffins.

1. april 2013 af Christa Alstrup

smør 100 g
mælk 3⁄4 dl mini- eller skummetmælk
æg 2 store
rørsukker 150 g, helst mørk muscovado-rørsukker
chokolade 100 g mørk 70-85%
kakaopulver 2 spsk.
mel 150 g
bagepulver 11⁄2 tsk.

Smelt smørret og tilsæt mælken. pisk de hele æg godt sammen med rørsukker. Hak chokoladen groft med en kniv.

Bland mel med bagepulver. tilsæt mælke- og æggeblandingerne på skift og så den hakkede chokolade. rør kakaopulver i dejen.

Fordel den i 16-18 papirforme, som skal fyldes halvt op. Bag kagerne i den 220° varme ovn i ca. 12 min. Drys med kakaopulver og pynt med hornvioler.

TIP: Bag hellere muffins lidt for kort end for langt. Når de er varme, må chokoladen gerne være let flydende.

Måske er du interesseret i...

Andre læser