Her er din nytårsdessert

Vi har samlet nogle af de lækreste dessertopskrifter til dig, så du kan få helt styr på nytårsmenuen.

28. december 2016 af Mette Knudsen

Det er årets største fest, og du vil gerne servere en dessert udover det sædvanlige. Fortvivl ej - vi har fundet 11 himmelske desserter, som pleaser både synet og smagssansen.

Blåbæris med karamel og knas 

Uforskammet lækker dessert, der byder på saltkaramel, råsyltede blåbær, crumble og blåbæris. Syrlig, sød, sprød og blød. Få opskriften her. 

Søllerøds Kæmpe Eskimo 

Kæmpe Eskimo i lækre, nye klæder. Cremet vaniljeparfait, knasende mørk chokoladeskal, syrligsød solbærsirup, syrligt solbærstøv og rød skovsyre. Er det din kommende nytårsdessert? Så kan du finde opskriften her. 

© Andreas Mikkel Hansen

Dessert med æble, hvid chokolade og kaviar

En dessert så smuk, det ligner kunst. Opskriften på desserten med kaviar, æble og hvid chokolade finder du her. De perlelignende kugler er af karamel og kræver særligt udstyr at fremstille.

© Anders Schønnemann

Hvid chokolademousse med lime og passionsfrugt

Denne dessert er frisk og let. Den hvide chokolademousse bliver løftet af den eksotiske passionsfrugt-coulis. Desserten vil være et hit til nytårsfesten. 

© Anders Schønnemann

Den ultimative chokoladeluksus

En marcipanbund dækkes med en rig chokoladeganache – velkommen til et chokochok, som du vil søge tilbage til igen og igen. Heldigvis kan du finde opskriften lige her. 

© Pia Enghild

Bleeding chocolate cakes med karamelliseret ananas

Dine gæster vil elske dig for denne dessert, som gemmer på en blød hemmelighed. Få opskriften her. 

Kærnemælks-panna cotta med passionsfrugt og hvid chokolade

Smadderfin og festlig dessert! I glasset gemmer sig frisk, fløjlsblød kærnemælks-panna cotta, syrlig passionsfrugtgelé, hvide chokoladespåner og spiselige blomster. Vi forærer dig opskriften her.  

© Dessert for Two

Baked Alaska i lækre miniudgaver med hjerter af hindbærsorbet

Denne opskrift på Baked Alaska er super delikat og beregnet til en intim middag for to. Men du kan sagtens udvide til flere gæster, og under alle omstændigheder vil desserten blive en kæmpe succes.

Akvavit-is med vanilje og resterne fra julesnapsen

Denne opskrift er den ideelle undskyldning for at få tømt ud i julesnapsen. Snaps og is passer perfekt sammen. Aromaen folder sig nemlig bedst ud, når begge serveres koldt - og sammen!

© Pia Enghild

Mandarin og kanel-soufflé med granatæblemarengs

Denne opskrift er en smuk og smagfuld finale med en lille soufflé til hver gæst og frugter overtrukket med marengs. Den er perfekt til nytårsmenuen. 

© Anders Schønnemann

Iscreme med karamel og crunch

Både iscreme, karamel og crunch kan tilberedes i forvejen, så du har mere tid til at få styr på outfittet til den store aften. Anret desserten i glas som en trifli. Få opskriften her. 

Måske er du interesseret i...

Andre læser