Upcoming

Upcoming

Efter nogen spændende uger fyldt med temaer som think human, designuge, inspiration i hverdagen og masser af valgkamp tror jeg vi kan trænge til lidt luftig og intelligent produkt design. Hen over de næste mange uger vil jeg løbende bringe unge talentfulde designere på banen som jeg tror på bliver en del af fremtidens Danish Design. Josefine Bentzen er uden tvivl et af de unge talenter jeg mener vi skal holde øje med og som jeg forventer mig store ting fra. Hun brillerer med sit engagement, form og funktions forståelse. Det er bruger og funktionsdesign i lækker indpakning. Josefine kalder sig produkt designer men spænder bredt over børne bestik, ølglas til fine keramik vaser og spændende smykker.

Ceramic Lace


Impilabile

Josefine er uddannet fra Danmarks Designskole, afd. for Industriel Design i 2006. Har vundet adskillige designpriser, senest her i september hvor Kitchen Kids fik den eftertragtede Red Dot Design Award. Kitchen Kids blev tegnet til BODUM® DESIGN AWARD 2011 og endte med en fornem 2. plads. I sommeren 2010, fik børnebestikket Toddler Baby Cutlery og så en Red Dot Design Award og i 2009, vandt samme bestik Formland Design Award Autumn 2009.

Toddler baby cutlery and tableware

Josefine har designstudie og værksted på Frederiksberg, hvor hun også selv bor. En fantastisk oase midt mellem etageejendommene med højt til loftet, masser af lys og plads til store ideer og de mange modeller som er så vigtige for Josefine i hendes process. I stort set alle Josefines projekter arbejdes der i model og det gør at de færdige produkter bare lægger godt i hånden.
Psst Vi har hørt der er nye produkter på vej fra Josefine til den kolde vinter og glæder os til at sidde i ildens skær og nyde endnu et velfungerende design fra hendes hånd. Følg med på http://josefinebentzen.com/


Kitchen Kids - en køkkenserie til børn i alderen 4-7 år, så de får lyst til og mulighed for at bidrage i køkkenet med enkle opgaver som vaske, klippe, rive, peele, blande og skylle. Serien består af en kniv, en skrællekniv, et skærebræt, en riveskål, en blandingsflaske til dressing og en beskyttende vante, der giver forældre ro i sindet, når børnene bruger skarpe værktøjer. Ved at bruge farver og form på de skarpe redskaber er der en klar skelnen mellem, hvor på redskabet der er sikkert og hvor der er farlige genstande. Alle håndtag har et karakteristisk funktionelt mønster og er gummibelagt, hvilket giver et sikkert greb. Det funktionelle mønster, der ved første øjekast blot er en struktur, afslører en 2d barcode, der er den digitale signatur for det specifikke produkt.

BODUM® DESIGN AWARD er en ny, stor, årlig designkonkurrence, der handler om at skabe innovation og nye, bedre produkter inden for de produktkategorier BODUM® arbejder. Første års konkurrence handler om produkter, der inspirerer og stimulerer til en sundere livsstil. BODUM® DESIGN AWARD er indstiftet af BODUM® i samarbejde med LOUISIANA Museum of Modern Art, BO BEDRE og Danske Designere. Vinderen af førstepræmien i konkurrencen tildeles samtidigt årets BODUM® DESIGN AWARD. Se mere på http://www.bodumdesignaward.com/winner.html.

Tine Mouritsen

Tine Mouritsen har altid haft en forkærlighed for design. Hun er optaget af nuet og inspireret af det der mangler. Tine Mouritsen har gennem 2011/2012 blogget som ambassadører her på bobedre.dk. Følg hendes videre arbejde på www.tinemouritsen.dk

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter