Ung grafik på væggen

Ung grafik på væggen

Bob Noon er et kunst og design fællesskab, der besta?r af 5 illustratorer og designere. De har ret forskellig stil men fælles er at de brænder for at lave personlige billeder med en fortælling.
Derfor har de lavet en kollektion af indrammede prints som nu kan købes i forskellige designbutikker, og hos dem selv.
De arbejder til dagligt i deres studie med tilhørende shop i hjertet af Vesterbro. Ud over illustration og prints arbejder de med bøger, motion graphics, animation, branding, grafisk design og meget mere.

www.bobnoon.dk
www.stillebenshop.com


LEA HEBSGAARD ANDERSEN - Lea arbejder som illustrator og kunstner. Hun har en humoristisk og karakteristisk grafisk streg, som er brugt i mange magasiner.


BETINA HELLES- Betina har i mange a?r arbejdet som grafisk designer og illustrator. Hun arbejder med stor detaljerigdom i sine delikate illustrationer, collager og mønstre.


ANNA JACOBINA JACOBSEN - Jacobina arbejder som illustrator og kunstner. I hendes skæve og eventyrlige univers arbejder hun med collage, illustration og animation.


JANE STUB KIRCHHOFF - Jane arbejder som illustrator og grafisk designer, som ba?de fungerer i det digitale og trykte medie. Hun mixer illustration med forskellige materialer og skaber sit eget finurlige univers.


STINE ILLUM - Stine arbejder som illustrator og har specialiseret sig i flipbøger og billeder i bevægelse. Hendes stil er tænksom, poetisk og fabulerende.

Stilleben

Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft driver sammen design-virksomheden Stilleben. Ditte og Jelena har gennem 2011/2012 blogget som ambassadører her på bobedre.dk. Følg deres videre arbejde på www.stilleben.dk

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter