Tunnelsyn og Store Visioner

Eller: Kan man overhovedet være levende, hvis ikke man giver sig til kende?

Jo, jo man kan skam sagtens være i allerhøjeste grad være levende, selv om man ikke gør sig synlig på samtlige platforme.

Jeg er sikkert ikke den eneste der har været nedgravet i arbejde og andre projekter, mens dagene er blevet lysere og lysere (og lysere og lysere og lysere), så derfor er det ikke svært at forklare mit fravær på denne blog.
- og chokket over at de lyse sommernætter nu bliver kortere og kortere og kortere kender du sikkert også.

Grunden til mit fravær, er min til dato absolut største udstilling, som er skudt i gang på det smukke Rønnebæksholm ved Næstved og i september flytter sig til Skovgaard Museet i Viborg. Den hedder ”Power. Porcelæn. Poesi”
Siden, jeg ved ikke hvornår, har jeg udviklet et målbevidst tunnelsyn med fuld fokus på denne udstilling.
Jeg har haft den superseje scenograf Maja Ziska ved min side, og med hende er det blevet en, i al ydmyghed naturligvis (jeg er jo lidt jydsk i det), virkelig skøn udstilling, som du, min kære læser, nu får et lille smugkig ind i.

Der er en hel række rum hvor hvert har en egen stemning der understreger temaer i værkerne.
Alle de labre billeder er tager at fotograf Léa Nielsen, men udstillinger skal naturligvis ses i virkeligheden.
- Og en sommerudflugt mellem de venlige Sydsjællandske bakkedrag kunne sagtens have en tur til Rønnebæksholm som omdrejningspunkt.

Hele sommerlandet ligger åbent og venter kun på DIG (og mig)

God sommer

tjek evt: www.roennebaeksholm.dk

 

Louise Hindsgavl

Historiefortæller som udtrykker sig ved hjælp af keramik. Hendes skulpturer er repræsenteret på mange væsentlige museer, herunder Victoria & Albert i London. www.louisehindsgavl.dk. Til BO BEDREs store award-fest i marts gav vi stafetten videre til tre nye sæt ambassadører, der skal inspirere og berige vores læsere med et indblik i, hvordan verden ser ud fra deres udgangspunkt som designere og arkitekter. Vi synes nemlig, det er vigtigt at høre og se branchen fra alle vinkler, og derfor er vores nye ambassadører også spændende og talentfulde repræsentanter for deres generation og fag. Fremover vil du kunne følge arkitekt Sofie Ladefoged, keramiker Louise Hindsgavl samt designer Rikke Hagen fast på vores blog.

Måske er du interesseret i...

Andre læser