The Shop Of The New

Jeg elsker Københavns Møbelsnedkeri, med alt hvad de står for. Og nu har de åbnet en butik på Strandvejen, som får mine varmeste anbefalinger. The Shop Of The New.

Butikken skaber en nærmest selvfølgelig sammenhæng mellem eksklusive snedkermøbler, klassiske surfershorts, indiske tæpper, økologisk te, franske designerkjoler, håndlavede lædertasker og alverdens små kuriositeter hentet hjem fra hele verden. Det er de gamle håndværk, der skaber de nye klassikere - og butikken er en hyldest til denne paradoksale konstatering.

Sortimentet fortæller en historie om de dedikerede håndværkere og designere, der har krydset vej med Københavns Møbelsnedkeri gennem de seneste otte år - og kombinerer således egne møbeldesigns med designskatte, hentet hjem fra alle verdenshjørner.

Butikkens store lyse lokale er fyldt med ting, der holder håndværkssjælen i live og det eneste man skal gøre, er at overgive sig til æstetikken.


Web | theshopofthenew.com                                   
Web | kbhsnedkeri.dk                                                     
Foto | lineklein.com                                                     

Sofie Ladefoged

Jeg er meget optaget af samspillet mellem materiale og detalje, og ikke mindst de sanselige egenskaber, de tilfører helheden. Jeg søger tidløst design, der udtrykker både kvalitet og funktionalitet. På denne blog vil jeg gå på jagt efter projekter og produkter, der netop rummer disse kvaliteter. www.sofieladefoged.com.

Måske er du interesseret i...

Andre læser