takker af for nu

 takker af for nu

… både her på siden, på Bo Bedres facebook side, linkedin og på min facebook side .

Det forgangne år har på alle måder været et spændende år med udfordringer store som små for min tegnestue. Da Bo Bedre ambassadørposten blev afsløret var mit børnemøbel Viva på udstilling i Berlin, mine lamper All In for Le Klint kom ud i butikkerne, der udkom en bog Nordic Designers fra Arvinius hvor jeg var præsenteret med 4 dejlige sider i tekst og billeder og derefter var der et par messer, som skulle tegnes og et showroom for Erik Bagger Design, der skulle laves.

Efter det voldsomme skybrud samt der af følgende oversvømmelse af både tegnestue og en druknet bil kom der gang i Air for Erik Jørgensen en bænk til offentlige miljøer.

I efteråret kom der en “familieforøgelse” på All In lamperne

og der var et nyt børnemøbel undervejs for en svensk producent SeJu (som blev præsenteret i Stockholm under messen i februar 2012).

Efteråret bragte på alle måder en masse kreative og nye ideer og udfordringer på banen. For eksempel hævesænke borde for Linak,

møder med nye producenter og en masse masse skitser …

Pt er jeg i gang med en Milano messe stand for Erik Jørgensen, et showroom for Galleri Feldt og OneCollection på Toldboden, et større kontor koncept samt videreudvikling af børnemøblet Tumbling. Der er linet flere møder op og jeg ser frem til endnu et forhåbentlig spændende år!

Nu tror jeg jeg vil flytte lidt om på tegnestuen, ryddet et par bunker, få frisk energi og lade solen strømme ind … :-) Jeg slipper ambassadørjobbet for nu og håber, at I har mod på at følge mig på mine øvrige platforme. Held og lykke til de nye ambassadører Amanda Betz, Norm og Valbæk Brørup Arkitekter.

http://www.tinemouritsen.dk/ + https://www.facebook.com/TineMouritsen for løbende nyheder og inspiration

Tine Mouritsen

Tine Mouritsen har altid haft en forkærlighed for design. Hun er optaget af nuet og inspireret af det der mangler. Tine Mouritsen har gennem 2011/2012 blogget som ambassadører her på bobedre.dk. Følg hendes videre arbejde på www.tinemouritsen.dk

Måske er du interesseret i...

Andre læser