... tak for mange timers historier

... tak for mange timers historier

Tegneren og historiefortælleren Ib Spang Olsen er død 90 år gammel. Ib Spang Olsen har de seneste 60 år tegnet og fortalt historier for børn i alle aldre. Han havde en let genkendelig streg der findes i mange læste og aktuelle danske børnebøger, mest kendt er samarbejdet med Halfdan Rasmussen om “Halfdans A B C”.

Det blev også til samfundskommentarer som i Røgen, der handler om forurening og vores forhold til naturen.

Ib Spang Olsen blev de sidste seks år filmet af sin yngste søn, Lasse Spang Olsen. Det blev til den fin dokumentar “Det er med hjertet man ser”, som kan ses her http://www.dr.dk/nu/player/#/det-er-med-hjertet-man-ser-om-ib-spang-olsen/26816 eller på DR K som mindes ham den 18. januar mellem klokken 20.00-21.00.

Får du lyst til at eje en tegning så besøg det lille Galleri Ib Spang Olsen som ligger i en af de små pavilloner der omkranser Kongens Have i København http://www.ibspangolsen.dk/Ib_Spang_Olsen/Galleri_Ib_Spang_Olsen.html.

Tine Mouritsen

Tine Mouritsen har altid haft en forkærlighed for design. Hun er optaget af nuet og inspireret af det der mangler. Tine Mouritsen har gennem 2011/2012 blogget som ambassadører her på bobedre.dk. Følg hendes videre arbejde på www.tinemouritsen.dk

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter