Split

Først var det bare leg med fabulerende tuschstreger, hvor hjerne fik lov til at flyde med tuschen og håndens lidt ubeslutsomme bevægelse hen over papiret. Så blev det til ufattelig mange pap modeller, der løftede forskellige principper og størrelser ud af papiret. Siden tog teknologi over - og 3D printeren fremtryllede fast form i konkret miniature. En ud af mange modeller blev foretrukket. Tekniske tegninger og beskrivelser blev kastet af sted til producenten.

Så følger en næsten ubærlig ventetid. Man har skitset, formet, tænkt, formet igen og korrigeret. Tusindvis af udgaver var undervejs før ’This is it”. Nu skal man for en rum tid lade andre udføre den første prototype af sit ”barn”. Denne proces kan gå om mange gange, inden den endelig er der!

Men det er den så nu. I et samarbejde med Andreas Lund er stolen ’Split’ flyvefærdig.

Vi har tilstræbt at designe en spisebordsstol med et enkelt grafisk udtryk. Stolen er en del af Bolia.com kollektion 2014/15.


Rikke Hagen

Kendt for Hang lampen samt whisky og cognac-glas for Normann Copenhagen samt ”Big Orla” for Bolia. Læs mere om Rikke Hagen på www.rikkehagen.com.

Måske er du interesseret i...

Andre læser