Space Copenhagen

Tegnestuen Space Copenhagen, blev etableret i 2005 af Signe Bindslev Henriksen og Peter Bundgaard Rützou, begge uddannet arkitekter fra Det Kgl. Kunstakademi. De har sammen en udsøgt fornemmelse for kvalitet og en rumlig forståelse, der kommer til udtryk i deres mange forskelligartede projekter, indenfor både indretninger og møbeldesign til installationer og brugskunst.

Deres designs indeholder mange af de kvaliteter, som jeg selv sætter stor pris på, og bestræber mig på at efterleve i mit arbejde. Brugen af gode materiale, der kommer til sin ret i enkle linjer - samt en afdæmpet og underspillet farveholdning, der skaber en harmonisk sammenhæng mellem de enkelte elementer.

Det er tydeligt, at Space Copenhagen er forankret i den skandinaviske design tradition, hvor materialet og dets potentiale er i højsædet - men de formår samtidig at gøre netop disse værdier relevante og moderne hér og nu.

Projekterne vist nedenfor er Geranium, Fiskebaren, Balthazar, Geist, Noma, Dinesen, Lagkagehuset, Ren, High Stool og Luna.

Web | spacecph.dk

Sofie Ladefoged

Jeg er meget optaget af samspillet mellem materiale og detalje, og ikke mindst de sanselige egenskaber, de tilfører helheden. Jeg søger tidløst design, der udtrykker både kvalitet og funktionalitet. På denne blog vil jeg gå på jagt efter projekter og produkter, der netop rummer disse kvaliteter. www.sofieladefoged.com.

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter