Læs også

Rikke Frost

Rikke Frost

Rikke Frost
Rikke Frost Rikke Frost Rikke Frost har gennem de seneste år gjort sig bemærket på den danske møbelscene med innovative design, og vi venter os meget mere af århusianeren. © bobedre.dk

Rikke Frost

Rikke Frost er en af de mest alsidige nye designere herhjemme, der har en finger med i spillet i alt fra konceptudvikling til bæredygtig indretning.

25. maj 2011 af Signe Brogaard

Fulde navn: Rikke Frost
Dato: 1973-
Uddannelse: Industriel designer fra Arkitektskolen, Aarhus 2000

Rikke Frost brød allerede igennem året efter sin afgang fra Arkitektskolen i Aarhus med reolsystemet Zense, der kombinerede runde, harmoniske former med krav om funktionalisme og fleksibilitet og gav lovning om en ny dansk designstjerne.

Siden har hun slået sit navn fast med sin evne til at kombinere det originale med det funktionelle, selv når hun tager de gamle nordiske snedkertraditioner i ed som med bordet Wilkins, formår hun at give det en moderne kant.

Hendes stil er enkel og stram, hvor de overraskende detaljer er gemt, som i lænestolen Sway, der er fremstillet af træ og genbrugte sikkerhedsseler.

Sammen med designeren Birgit Tarp er hun gået yderligere ind i arbejdet med bæredygtigt design i projektet En bolig for livet, hvor de i fællesskab har indrettet det energivenlige hus med bæredygtigt design. Samarbejdet er etableret under navnet HotHouseLab i 2007, der fungerer ved siden af Rikke Frost eget firma Rikke Frost (2004)

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter