Michael Anastassiades

Den cypriotiske designer Michael Anastassiades har en holdning til design, der i særlig grad minder om min egen. Et ønske om at designe ting, der har holdbar værdi.

Anastassiades skaber nutidigt, men samtidigt tidløst design, hvor resultaterne nærmest ligner abstrakte materialestudier. Hans lamper er både legesyge og smukke - og flere af dem udstråler en elegance, der mest af alt leder tankerne hen på minimalistiske smykker.

I flere år har Michael Anastassiades veget udenom at samarbejde med de store veletablerede lampeproducenter, for i stedet at skabe lamper i samarbejde med små håndværkere og producenter. Nu har han overgivet sig, og har sammen med den italienske producent Flos, skabt lampekollektionen String Light. En fantastisk serie af konceptuelle lamper, hvor ledningen bliver til en grafisk installation, der aftegner linjer i rummet (billede 1 til 5).

String Light forventes i butikkerne omkring september 2014.

Web | michaelanastassiades.com
Web | flos.com

 

 

 

 

Sofie Ladefoged

Jeg er meget optaget af samspillet mellem materiale og detalje, og ikke mindst de sanselige egenskaber, de tilfører helheden. Jeg søger tidløst design, der udtrykker både kvalitet og funktionalitet. På denne blog vil jeg gå på jagt efter projekter og produkter, der netop rummer disse kvaliteter. www.sofieladefoged.com.

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter