Leises mange ansigter

Leises mange ansigter

Leise Dich Abrahamsen er en dame, man bør kende til. Hendes talent stikker i mange retninger og kendetegnede for hendes arbejde er, at hun kan noget med kompositioner. Hun kan sidestille og sammensætte almindelige ting, materialer og former, så de bliver til personlige og unikke værker.
I mange år har hun malet billeder og solgt sine unikke produktioner af accessories i de mest fashionable butikker i København.
Hendes verden er en skøn blanding af gamle dyder og total ”fritænkning”. Hun kan brodere, sy, hækle og strikke finere end de fleste og samtidig har hun blogget siden 2009.

Følg hendes blog http://fraleise.blogspot.com/ - et sjovt mix af hendes egne værker, og det der optager og inspirerer hende.

Du kan også finde hendes butik og værksted på Vodroffsvej 24a på Frederiksberg http://varehuset.net/ men du skal skynde dig, da butikken snart lukker for at fortsætte som netshop

På følgende er der stillet skarpt med Stillebens optik, men tjek hende selv. Hun kan så meget andet.


En væg i butikken på Vodroffsvej


Udsnit af Leises skrivebord


Skulptur af genbrugstræ

.


..og flere skulpturer


Tegninger …


Til slut- Leises eget computer cover…. Det er ikke hvem som helst der har sådan et…

Stilleben

Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft driver sammen design-virksomheden Stilleben. Ditte og Jelena har gennem 2011/2012 blogget som ambassadører her på bobedre.dk. Følg deres videre arbejde på www.stilleben.dk

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter