Kinfolk

"Et gennemsnitligt menneske kigger uden at se, lytter uden at høre, rører uden at mærke, spiser uden at smage, bevæger sig uden at være kropslig bevidst, ånder uden bevidsthed om lugt og duft, og taler uden at tænke."  Sådan gengiver det amerikanske magasin KINFOLK nogle af Leonardo Da Vinci´s refleksioner i efterårsnummerets leder.

Efter at have tilbragt hele julen i selskab med de 6 numre af KINFOLK - ”A Guide for Small Gatherings”, som jeg snublede over ved et tilfælde lige inden ferien, er min horisont for en mere sanselig livsstil og sublim æstetik på print, blevet udvidet betragteligt. KINFOLK er simpelthen en af de mest vedkommende og smukke magasiner jeg har set i lang tid. Det kan varmt anbefales til alle som har interesse i mad, æstetik, design, sociale relationer og andre mennesker - og hvem har ikke det?

Her er lidt billeder til at vække appetitten.

Foto af Jonas Bjerre-PoulsenNORM.ARCHITECTS

Gennem 2012/2013 har vi kunne følge arkitekterne og designerne Jonas Bjerre-Poulsen og Kasper Rønn fra Norm, som faste bloggere og ambassadører her på bobedre.dk. Vi er blevet underholdt med smukke smukke billeder fra ind -og udland samt fra deres seneste produktlanceringer. Følg deres videre arbejde på www.normcph.com

Måske er du interesseret i...

Andre læser