Jeg er evighedsstuderende!

Jeg er evighedsstuderende!

Byen summer i disse uger af nye studerende, og det er gået op for mig, at det efterhånden er ved at være mange år siden, jeg selv var ny på mit studie. Dengang var hver dag fyldt med ny viden, ny inspiration og nye muligheder for at blive klogere.

Sådan er det ikke helt længere. Og så alligevel.

Jeg uddanner mig i virkeligheden hver dag. Udvikler mig. Tegner. Deltager i relevante kurser, netværker, tager på messer, rejser, bladrer i modeblade og designmagasiner, læser bøger, får ny viden på konferencer, men mest af alt prøver jeg at huske på dette: 29 ways to stay creative hvor de på legende vis beskriver hvordan vi kan holde os i gang.

Jeg prøver at huske på, at det stadig godt må være en stor legeplads – selv om jeg ikke længere officielt er studerende. Jeg prøver at huske, at det er i pausen, man bliver god - og det at sidde på min flade hele tiden kan dræbe kreativiteten. Så jeg vil tage af sted, ud og se noget. Hele tiden ud og blive klogere, blive provokeret, blive inspireret – studerende eller ej.

Hvad gør du? Hvordan holder du gejsten? Og hvordan sikrer du dig, at du videreudvikler dig – også efter studietid?

Tine Mouritsen

Tine Mouritsen har altid haft en forkærlighed for design. Hun er optaget af nuet og inspireret af det der mangler. Tine Mouritsen har gennem 2011/2012 blogget som ambassadører her på bobedre.dk. Følg hendes videre arbejde på www.tinemouritsen.dk

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter