Hammershøi

Hammershøi

Vores nye stel for Menu understreger på mange måder vores æstetiske blik, som altid kredser om enkelhed, tidløshed, sanselighed, funktionalitet og individualitet. Umiddelbart kommunikerer de enkelte dele netop dette. Men under overfladen gemmer der sig noget helt andet, en grafisk eksplosion med adgang til en verden af billeder, film og tekst, der inspirerer og fortæller.

I sidste uge var vi på Frederiksberg for at lave et billede til platformen, som fortæller om en af inspirationskilderne til valget af farvede glasurer - Wilhelm Hammershøi. Den nordiske melankoli, poesien, farverne og stofligheden i hans billeder har altid været enormt dragende. Hans interiørbilleder er minimalistiske og moderne, og de mange let bukkede hoveder set bagfra med blottet nakke, har en særlig skønhed. Så vores mission var at lave et moderne fotografi af stellet med elementer fra inspirationskilden. Se her nogle billeder fra dagen og bedøm selv om man aner de Hammerhøiske toner i vores fotografi.

Foto af Jonas Bjerre-Poulsen og foto af Rune Lundø http://www.lundoe.net

NORM.ARCHITECTS

Gennem 2012/2013 har vi kunne følge arkitekterne og designerne Jonas Bjerre-Poulsen og Kasper Rønn fra Norm, som faste bloggere og ambassadører her på bobedre.dk. Vi er blevet underholdt med smukke smukke billeder fra ind -og udland samt fra deres seneste produktlanceringer. Følg deres videre arbejde på www.normcph.com

Måske er du interesseret i...

Andre læser