Flere år for at nå klimaks

Flere år for at nå klimaks

Denne tid er messetid for os. Det vil sige, at vores nye produkter præsenteres for presse og butikker på messer og designevents rundt omkring i verden. I øjeblikket falder det sammen med at en lang række af vores arkitekturprojekter også står færdige. Så de næste par gange vil vi her på bloggen løfte sløret en smule og vise et par enkelte billeder fra nogle af de mange projekter vi netop har færdiggjort. Et par huse ved vandet, et kridhvidt hus i kartoffelrækkerne på Østerbro, en Ferrari garage i Spanien, en penthouselejlighed på Frederiksberg, filtpaneler til boligen, et helt nyt interaktivt stel i porcelæn, en restaurant og en serie minimalistiske baderumsprodukter.

Her først et par snapshots fra produktionen og af de allerførste prototyper på nogle nye filtpaneler vi har tegnet for Designers Cut. Konceptet er en række vægpaneler i filt med forskellige funktioner. En opslagstavle, en brevholder, et ur, et spejl, knager og et nøglebræt. De kan sammensættes i uendelige formationer og bruges overalt i boligen. Fra gangen over køkkenet og badet til hjemmekontoret.

Foto af Jonas Bjerre-Poulsen

NORM.ARCHITECTS

Gennem 2012/2013 har vi kunne følge arkitekterne og designerne Jonas Bjerre-Poulsen og Kasper Rønn fra Norm, som faste bloggere og ambassadører her på bobedre.dk. Vi er blevet underholdt med smukke smukke billeder fra ind -og udland samt fra deres seneste produktlanceringer. Følg deres videre arbejde på www.normcph.com

Måske er du interesseret i...

Andre læser