Et sommerhus til alle årstider

Sommerhuset ligger på en stor grund ud til skoven, i en grundejerforening med ensartede huse fra 1978. Der var begrænsede byggefelter og udformningsmuligheder, ikke desto mindre lød opgaven på at ændre huset på 80 kvm til det dobbelte og skabe sommerhusidyl for flere generationer på samme tid.

 

Vi tog udgangspunkt i de fantastiske omgivelser og arbejdede med at trække skoven helt ind i huset og få stemningen af naturen og de skiftende årstider ind i alle rum.

Køkkenet er flyttet fra midten af huset ud til facaden, hvor der er udsigt til skoven og forbindelse til en spisestue, hvis størrelse kan udvides efter behov. De 3 soveværelser er placeret væk fra hinanden og med plads til privathed. Der er 2 store badeværelser i huset, et med en tilhørende udendørs badegård og sauna.

Materialevalget er nordisk som i skoven, med fyrretræ på væggene, douglas pine plankegulve og ölandsfliser på badeværelserne med vola armature. Farverne på køkkenlåger og skabe er støvede grønne.

 

 

 

Valbæk Brørup

Gennem 2012/2013 har vi kunne følge arkitekterne Eva Brørup og Stefan Valbæk fra Valbæk Brørup Arkitekter, som faste bloggere og ambassadører her på bobedre.dk. Vi er blevet underholdt med spændende arkitektoniske betragtninger, projekter fra tegnebordet samt billeddokumentation fra et par flytninger. Følg deres videre arbejde på www.vba.dk

Måske er du interesseret i...

Andre læser