luksushuse roger federer altan altaner udsigt

Rogerer Federers hus har flere altaner med udsigt til Zürich-søen. Alle med store glaspartier, der åbner op for den skønne udsigt og lukker det klare schweiziske lys indenfor.

© Kamata Development GmbH

Roger Federers vilde luksushjem

Tennisstjernen Roger Federer bor i en overdådig ejendom med egen spa, gulv til loft-vinduer og en sindsyg udsigt.

9. januar 2018 af Jakob L. Falhof

Tennisstjernen Roger Federer regnes af de fleste eksperter for at være den bedste tennisspiller nogensinde. Og med den status, er der naturligvis rullet en del kroner ind på bankbogen, hvilket har givet Federer og hans familie mulighed for at bo i usædvanlig luksushuse i smukke omgivelser.

Luksushuse flere steder

Familien Federer, der består af hustruen Mirka, og børnene Myla, Charlene, Leo og Lenny samt Roger selv, har i forvejen et hus i Dubai og en skihytte i de schweiziske alper. Her bør det bemærkes, at hvis du med ordet hytte forestiller dig et fint lille bjælkehus a la Norge, så er det skudt helt og aldeles ved siden af.

spaområde spa badeværelse roger federer luksushuse

Udsigten fra det store badeværelse er helt fantastisk. Det er indrettet i en åben stil i forlængelse af altan og soveværelse.

© Kamata Development GmbH

Deres seneste boligkøb er en vidunderlig ejendom i den schweiziske by Wollerau, hvor Roger Federer har købt en luksusvilla i tre etager. Wollerau er kendt for en fantastisk natur, og ikke mindst for at være ligge i den kanton i Schweiz, hvor der er lavest skat. Af samme grund bor flere andre sportstjerner også i området.

Værdi: 60 mio. kr.

Villaen, der slet og ret hedder The Residence, ligger med udsigt over Zürich-søen, og har store glasfacader fra gulv til loft på alle tre etager. I kælderen er privat garage og der er desuden privat pool og spa. I alt er boligen er på 500 kvm og er vurderet til en værdi på mere end 60 mio. kr.

stue designklassikere roger federer luksushuse villa

Den store stue er indrettet i husets øverste etage i et rum, hvor der på grund af de skæve vinkler, hele tiden er nye facetter at opdage. Den store kamin er indbygget i skorstenen, der går op gennem de enorme skylight-vinduer, som er opbygget som etage-adskillelser.

© Kamata Development GmbH
luksushuse roger federer plantegning

En rendering af huset set udefra.

© Kamata Development GmbH

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter