Stilleben

Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft driver sammen design-virksomheden Stilleben. Ditte og Jelena har gennem 2011/2012 blogget som ambassadører her på bobedre.dk. Følg deres videre arbejde på www.stilleben.dk


Kom til fest

Kom til fest

 

se mere på www.stilleben.dk / www.stillebenshop.com

Sofias vinduer

Sofias vinduer

De sidste to måneder har vi haft en 25 årig praktikant fra en skole for visual merchandising i Malmø. Da hun havde været hos os en uges tid tænkte vi hun kunne lege lidt med vores udstillinger i butikken, noget vi ellers sjældent kan give fra os. Nu har hun været her i to måneder og har stået for alle vores vinduer…….have a look. Vi er imponeret og inspireret !

Arne in the sky

Vi havde kun tre dage inden huset skulle afleveres og udstilles i forbindelse med “10 Years of Dansk” udstillingen på Dansk Design Center.
Ler det er jo noget vi ved noget om, og derfor endte vi på ideen om at modellere uden på huset, og se om Arnes hus også gjorde sig godt som lerhytte. Det endte med at virke mere som en svævende sky…….men stadig en Arne sky.
Lars H.U.G, designer Anne Black, kunstnerne Sofus Walbom og Kastanje Andersen og Kopenhagen Fur havde også fået et hus hver, og det er der kommet ialt 5 meget forskellige huse ud af.

Udstillingen “10 Years of Dansk”beskriver 10 års dansk modehistorie set med magasinet DANSK. Uffe Buchard og Kim Grenaa er kuratorer på udstillingen som løber frem til 4 Marts. Udstillingen “Minimii” løber i samme periode.


Anne Black /designer


Kopenhagen Fur


Lars HUG /Sanger/kunstner


Sofus Walbom og Kastanje Andersen/ LED kunstnere.

Kæhlers nye farver

Kæhlers nye farver

Saftig græsgrøn, dyb midnatsblå, varm ildrød, klar solskinsgul og dæmpet granitgrå! Det er de nye farver på Omaggio vasen som Kæhler præsenterede for pressen sammen med andre nyheder, som Ora uret i en ny og mindre størrelse samt nye farver i Mano køkken serien. Pressearrangementet sluttede med et eksperiment hvor alle deltagere frit kunne vælge deres egen Omaggio favorit blandt alle de nye farver. Og dommen var klar…….gråt er hot! Selv er vi ret glade for den røde.

Kristina Dam

Kristina Dam

Jeg var slet ikke i tvivl da jeg så hendes grafiske tryk af en serie tuschtegninger hun havde lavet. Hun rammer noget i tiden meget præcist og på en personlig måde.

Når man ser hendes hjemmeside www.kristinadam.dk forstår man også at det ikke er en tilfældig god serie tegninger. Meget inspirerende……..se især hendes billeder af processen bag tegningerne. Se også hendes netshop med billeder, design og t-shirts.
Se også nærmere på siden www.idoart.dk , som Kristina og andre unge talentfulde grafikere blogger for.

T-shirt design for A QUESTION OF.

Collage og tusch.

Jesus er sort

Jesus er sort