Erik Juul

Erik Juul blogger og arkitekt
© Ditte Isager

De seneste blogs fra Erik Juul

CV - Erik Juul

Seneste udvalgte projekter

2017: UBA studio. “House Werkstette". Byhus på Christianshavn. 2016: VillaDitte. Privat sommerhus. 2016: Boliger for hjemløse. 2014-16: Tegnestuechef hos Friis & Moltke, København. 2013-2014: NyNørreport, projeltleder for Københavns Kommune og DSB. 2014: Koncept for billige huse til hjemløse. 2013-14. VillaWenneberg, det første FCS-certificerede sommerhus i Europe. Følg også erik juul architects på Instagram. Kontakt eric juul architects på [email protected]

Uddannelse

Arkitekt, Kunstakademiets Arkitektskole 1999

 

Om Erik Juul

Erik Juul er arkitekt og ny boligblogger på bobedre.dk. Han har været tegnestuechef, redaktør på arkitekternes fagtidsskrift og arkitekt på egne boligprojekter i sit eget arkitektfirma. Og så er Erik Juul en mand, der holder af sige sin uforblommede mening om arkitekter og boliger. Vær forberedt på hvad som helst her på bloggen, men vær sikker på, at Erik Juuls indlæg altid vil handle om MENNESKER. Det er nemlig boligarkitektur og menneskers liv i den, som Erik Juul brænder allermest for.

Erik Juul vil både skrive om de bygninger, han selv tegner og den arkitektur, der inspirerer ham. Og han vil formidle gode historier om, hvad god arkitektur er til folk, der ikke selv er arkitekter. Erik Juul er en fri røst i boligdebatten. Han er sin egen redaktør og ikke en del af redaktionen på bobedre.dk. Derfor - velkommen til en personlig blog med skarpe meninger funderet i praksis.

Læs mere om Erik Juul