Til salg!

Til salg!

Når man skal gøre sin bolig salgsklar er det ofte en generel oprydning og måske en gang maling, der tilrådes af ejendomsmægleren.
Det kan også være at selve indretningen og anvendelsen af rummene virker ulogisk på nye øjne og det er straks sværere.
Lejligheden her er et godt eksempel med tre, oprindeligt fire gode værelser med køkken og bad. Velbelyst og velplaceret på 4. sal med fri udsigt.
Kvadratmeterne er fordelt på en sydvestvendt stue / stuer, soveværelse mod en grøn, rolig gård og et midter-værelse, der fra oprindelsen var spisestue og nu er indrettet som gæsteværelse, yoga- og legerum.
Noget, der har passet den nuværende familie rigtig godt, men for mulige købere er det overordnet set en fjerdedel af rummene, der umiddelbart ikke kan bruges til andet end gennemgang og skabe..
Det første man kan gøre er at sørge for at få lavet en tegning, der viser en anden og bedre udnyttelse af pladsen, - det er et rigtig godt grundlag at have når der er fremvisning og man forhåbentlig kommer så langt at der evt. skal forhandles om prisen.
Og viser det sig at tiden går og der fortsat er langt imellem interesserede købere, så kan man overveje at ændre på indretningen, så den konkret bliver mere salgbar.


Nuværende plan, hvor det midterste rum umiddelbart virker uudnyttet som gennemgang til bad og køkken..


Midterrummet er lagt til køkken og entré og fungerer nu som alrum og den oprindelige opdeling mod sydvest er reetableret, så der nu er stue og to gode soveværelser

Boligbloggen

På denne blog besvarer jeg læserspørgsmål og giver gode råd og tips om indretning, viser spændende nyheder indenfor boligen, gør opmærksom på nye butikker og på andre, spændende blogs, websites og bøger om indretning samt skriver om de tanker en indretningsarkitekt gør om sit arbejde. I må meget gerne stille spørgsmål herinde om bolig og indretning, kommentere på mine skriverier og selv komme med jeres bedste indretningstips. Har du billeder af dine tips og indretningsspørgsmål kan disse fremsendes til: [email protected] 

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter