Signalfarver til Britt

Signalfarver kan være superflot når det gøres med sikker hånd 

Kære Lone, Bo Bedre

Jeg skal flytte og min røde lædersofa fra Skalma og mine to karry/sort nistrede Tirup drejestole fra Ikea skal med.
De skal være de eneste møbler i en lille tv-stue. Hvilket sofabord og evt. gulvtæppe vil du foreslå jeg vælger for at binde det sammen?
Tak for et herligt magasin!

Med venlig hilsen

Britt Carlsen

 

Øverst de foreslåede nyanskaffelser og nederst et eksempel på en indretning med sammensætningen af sort, gul og rød. Varmt og kraftfuldt.

Kære Britt.

Jeg kunne ikke lige finde et godt billede af din sofa men andre læsere skal forestille sig en klassisk model i en dæmpet rød farve og så altså tilsat Ikeas skalstol på hjul meddet gul-sortebetræk.
Jeg synes at du skal fortsætte i den grafiske stil og samle møblerne med et sort- og hvidstribet gulvtæppe fra Ikeas Stockholm-serie.
Dertil to sofaborde fra Muuto, Around tables: Et lavt stort i sort og et mindre i gult.
Hvis du vil dæmpe indretningen en anelse, så find en knækket hvid til væggen, - ( den samme som den lyse stribe i gulvtæppet),som sofaen står opad; Det kan også sagtens være en enkelt væg der får en sort eller meget mørkegrå, men da rummet ikke er så stort, bliver det måske for voldsomt,- jeg har jo ikke set rummet og kan derfor ikke bedømme dagslys,m.m.

Bedste hilsener Lone

 

 

 

Boligbloggen

På denne blog besvarer jeg læserspørgsmål og giver gode råd og tips om indretning, viser spændende nyheder indenfor boligen, gør opmærksom på nye butikker og på andre, spændende blogs, websites og bøger om indretning samt skriver om de tanker en indretningsarkitekt gør om sit arbejde. I må meget gerne stille spørgsmål herinde om bolig og indretning, kommentere på mine skriverier og selv komme med jeres bedste indretningstips. Har du billeder af dine tips og indretningsspørgsmål kan disse fremsendes til: [email protected] 

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter