Forårs-dekoration du selv kan lave

Blomsterkunstner Annette von Einem hjælper dig med at pynte dit påskehjem op. I dag med en skønt duftende dekoration med bl.a. jasmin.

23. marts 2018 af Annette von Einem
blomster og blomsterdekoration af annette von einem til påske
© Designet af Annette von Einem

Blomsterdekoration til hele foråret

Forår og vinter mødes i denne finde dekoration, der er kreeret af blomsterkunstner Annette von Einem. Der er brugt et rundt transparent glasfad, hvor der er placeret våd oasis i bunden. Oasis er derefter skjult med hvid kunstsne. 

Arrangementet er bygget op med med forskellige blomster, der er stykket ned i oasisen , og arrangeret i forkellige højder. Lad gerne nogle blomster vippe ud over kanten på glasfadet – det ser fint ud, som er det et lille stykke skovbund, man har taget op.

Du skal bruge:

  • Hvide-grønne tulipaner
  • Botaniske tulipaner
  • Lathyrus
  • Alium
  • Jasmin-ranker
  • Oasis kan købes cchobby.dk

Tip til at gennemvæde oasis: Læg oasis i en stor balje med vand. Du må ikke presse oasis ned i vandet, vent på det selv synker ned på bunden – så er oasis gennemvædet og klar til brug. 

blomsterdekoration med kunstig sne
© Designet af Annette von Einem
blomster nærbillede af blomsterdekoration af annette von einem
© Designet af Annette von Einem

Annette von Einem

Den internationale blomsterdesigner Annette von Einem deler ud af sit smukke univers, og giver ideer til smukke blomsterdekorationer og opsatser, du kan bruge til at pynte op til påske, på påskebordet eller blot, når du har lyst til at gøre lidt ekstra i hjemmet. Du kan følge Annette von Einems inspirerende univers her på BO BEDRE, hvor hun jævnligt blogger og på hendes Facebook-side. 

© Designet af Annette von Einem
blomsterdekoration og blomster designet af Annette von einem
© Designet af Annette von Einem

et billede

Seneste

Måske er du interesseret i...

Andre læser

Opskrifter