Valnøddemarengs med syltede blommer og kanel-mascarpone

Valnøddemarengs med syltede blommer og kanel-mascarpone

Valnøddemarengs med syltede blommer og kanel-mascarpone

Valnøddemarengs med syltede blommer og kanel-mascarpone

Skrevet 18. dec 2012 af Maria Meldgaard. Foto: Anders Schønnemann

Det er så nemt at bage sine egne marengs. Så det gør vi.

Til 4 personer

æggehvider, 2 stk.
sukker, 2 dl
citronsaft, 3 dråber
vaniljesukker, 1 tsk.
økologisk citron, 1?2 revet skal herfra
valnødder, 75 g, hakkede
mascarponeost, 200 g
piskefløde, 1 1?2 dl
kaffe, 2 spsk. kold og stærk
kanel 1-2 tsk.
syltede blommer, 1 glas (med eller uden rom), du skal bruge ca. 8 blommer

• Sæt ovnen på 120°.
• Kom æggehvider, sukker og citronsaft i en skål, og pisk helt stift. Vend vaniljesukker, citronskal og hakkede valnødder heri.
• Sæt marengsmassen ud med ske på en bradepande med bagepapir. Der bliver ca. 12 marengs.
• Bag marengsene i 1 1?2 time.
• Kom mascarpone og fløde i en skål, og pisk sammen.
• Rør nu kaffe og kanel heri, lige inden servering.
• Server et par marengs til hver med mascarponecreme og et par blommer til.

Skriv en kommentar
Kommentarer

Et godt tilbud

Lyngbyvase02

FÅ 6 NR. AF BO BEDRE + LYNGBYVASE til KUN 199 kr. + 49,95 kr. i porto og eksp. Spar op til 678,65 kr.

Mest læste


Abonnér på BO BEDRE nu! Se alle tilbud