Den tykke dame synger

11. mar 2012 af Jeppe Utzon

Så jeg slog det op og det er tilsyneladende oprindeligt en reference til en Wagner-opera, som er meget lang og hvor en tyk dame synger til sidst. Hun hedder Brynhild og synger i slutningen af Ragnarok - den fjerde og sidste del af Nibelungens Ring. Ja, så lærte jeg det.

Dette er mit sidste blogindlæg for Bo Bedre. Det har været sjovt, men også en del mere arbejde, end jeg lige havde regnet med. Jeg har mange meninger om især arkitektur, men det er ikke altid jeg har haft tid til at stikke så dybt, som jeg gerne ville. Jeg håber dog, at de af jer der har fulgt mine ugentlige indlæg alligevel har fået lidt ud af min indsats. Jeg har i hvert fald nydt det og har sat meget pris på især de af jer, der har kommenteret. Det betyder meget at få noget tilbage - også det negative.

Nu er der kun tilbage at sige tak for nu - og undskyld alle mine komma-fejl. Dem har jeg aldrig rigtig været venner med. Håber I får et godt forår. Og ring hvis I skal bruge en arkitekt.

Kærlig hilsen, Jeppe Utzon · www.utzon.com

Kategoriseret som Sommerhus, designere, arkitektur
Kommentarer
F80d8d7fbf844ac88335ec1bb83fb1b2

Jeppe Utzon

Jeppe Utzon er det yngste skud på den arkitektoniske Utzon-stamme. Jeppe har gennem 2011/2012 blogget som ambassadør her på bobedre.dk. Følg hans videre arbejde på www.jeppeutzon.com

Aktuelt tilbud

Widget-lyngby-stelton-abonnement-tilbud-reflection-lyngbyvasen-lhwou50mguv-xoqx-kjlbw

Få 6 NUMRE af BO BEDRE + Lyngbyvasen fra LYNGBY PORCELÆN eller Reflection-stagen fra STELTON til kun 199,- + 49 kr. i porto og eksp. Bestil dit eksemplar nu!

Blogs

Abonnér på BO BEDRE nu! Se alle tilbud