Danmarks vildeste bygning: Se den ombyggede kran, der nu er hotel

Få et sneak-peak af den fantastiske reportage, du kun kan læse i denne måneds BO BEDRE: Den gamle kran i Nordhavn, der nu er ombygget til luksus-hotelsuite med eget mødelokale.

24. august 2017 af Redaktionen

BO BEDRE har som det eneste medie fået adgang til det helt fantastiske, vilde og trendy luksushotel The Krane i Københavns Nordhavn. Du kan læse hele reportagen i denne måneds BO BEDRE, hvor du  får masser af designnyheder, boliger og shopping. Men det er ikke alt – for første gang nogensinde har BO BEDRE lavet et særmagasin om Det Smarte Hjem, hvor du kan læse om compact living, smarthome-løsninger, de nyeste gadgets og ikke mindst reportagen om The Krane. 

bo bedre smart hjem det smarte hjem

Sammen med denne måneds BO BEDRE får du et specialmagasin med flotte reportager fra smarte hjem, masser af gadgets og compact living-løsninger, du kan prøve af derhjemme.

© bo bedre
The Krane Nordhavn hotel

The Kran er kompakt coolness fra ende til anden.

© Rasmus Hjortshøj
bo bedre september

Du får både det nye BO BEDRE, blandt andet med den flotte stylede sag på forsiden, og særmagasinet om det smarte hjem i denne måned.

© BO BEDRE

Som gæst i The Krane får en man helt usædvanlig eksklusiv oplevelse. Fx bliver man hentet i Københavns Lufthavn i en BMW med privatchauffør, og der er spa og egen sauna med udsigt over Københavns Havn.

The Krane Nordhavn hotel

Den gamle industrikranhar fået nyt liv, efter at den er blevet renoveret og lavet om til luksushotel med mødelokale.

© Rasmus Hjortshøj

Måske er du interesseret i...

Andre læser