Er du vild med digitale medier? Så er Benjamin Media praktikstedet for dig

Drømmer du om en fremtid i mediebranchen, og brænder du for digitale medier? Så er det dig, vi søger til en praktikstilling fra januar 2017.

22. september 2016

Som digital praktikant på Benjamin Media vil dit job bestå i at assistere vores digitale redaktører og journalister med at producere artikler og andet indhold til et eller flere af vores websites. 

Vores sites omfatter Bobedre.dk, Boligmagasinet.dk, Idenyt.dk, Bilmagasinet.dk, Mmm.dk og Maaltid.nu. Du får dine egne ansvarsområder og mulighed for at skrive artikler, arbejde med sociale medier, communities, video og andre spændende projekter.

Som praktikant bliver du en del af det digitale, der arbejder med Bobedre.dk, Boligmagasinet.dk, Idenyt.dk, Bilmagasinet.dk, Mmm.dk og Maaltid.nu, og deltager også i vores redaktionsmøder, idéudvikling og meget mere. Det digitale team behandler emner, der spænder over alt fra designsofaer og dræbersnegle til biler og kvinder. Du får dine egne ansvarsområder og mulighed for at skrive artikler, arbejde med sociale medier, communities, video og andre spændende projekter.

Vi har en masse interessante projekter i støbeskeen, så vi vil godt garantere, at det bliver både lærerigt og sjovt.


Vi forventer, at du er pligtopfyldende, brænder for online kommunikation og journalistik – og for de emner, som vores sites beskæftiger sig med. Og så mestrer du det danske sprog på skrift og ikke er bange for ord som CMS, SEO, Photoshop eller Google Analytics.


Praktikstillingen er ulønnet, men vores meget dygtige kokke sørger for gratis frokost. Det er et krav, at du er i gang med en relevant uddannelse og har mulighed for at være i praktik i minimum 3 måneder. Arbejdstiden vil være mellem 35-37,5 timer om ugen, og praktikken skal være meritgivende ift. din uddannelse.

Periode: Vi søger praktikanter, der kan begynde primo januar 2017.

Lyder det som praktikstillingen for dig, så send straks dit CV og en ansøgning til [email protected] I emnefeltet skal du skrive “Praktikant til det digitale Bolig- og Mandeteam”. Angiv gerne hvilke sites, du primært ønsker at beskæftige dig med.

Ansøgningsfrist: Vi holder løbende samtaler, så søg gerne så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Obs! Stillingen er på Frederiksberg i København.

Måske er du interesseret i...

Andre læser