© Christina Krogager Friis

Semifreddo med hindbær

Med kun 4 ingredienser kan du lave den lækreste semifreddo, og sætte prikken over i'et med en sprød nøddeblonde.

25. januar 2017 af Christina Krogager Friis

Semifreddo med hindbær

Opskrift til 4 pers.

  • 300 g frosne hindbær
  • ¼ l piskefløde
  • 3 spsk. rørsukker
  • 1 vaniljestang

Sådan gør du

  • Hak de frosne hindbær i en foodprocessor.
  • Pisk fløden til en let flødeskum.
  • Tilsæt sukker og vaniljekorn i flødeskummen, og vend forsigtigt de hakkede hindbær i blandingen.
  • Server eventuelt semi fredoen i fire glas på en fin bakke.

Semifreddoen i videoen er serveret på en fin FRAME-bakke fra MUNK Collective, som du lige nu kan få til særpris, når du bestiller et abonnement på BO BEDRE.

Få 6 numre af BO BEDRE og en FRAME-bakke fra MUNK Collective for kun 199 kr. + porto og eksp. lige her.

Se, hvor nemt du kan lave din egen semifreddo i videoen nedenfor.

© Christina Krogager Friis

Nøddeblonder

Ca. små 20 stk.

  • 40 g smør
  • 100 g hasselnødder
  • 100 g sukker
  • 1 æggehvide

Sådan gør du

  • Hak nødderne fint og bland dem med sukkeret.
  • Tilsæt smør og æggehvide og bland det godt sammen.
  • Fordel blandingen i små kugler på en bageplade
  • Bag dem i 7 minutter ved 200 grader, til kanten bliver gylden brun.

Husk at i følge Fødevarestyrelsens anbefalinger bør du altid koge de frosne hindbær i minimum 1 minut før brug. Herefter kan du fryse dem ned igen og anvende dem i desserten. Dine egne hjemmedyrkede og nedfrosne hindbær kan du sagtens bruge løs af.

Måske er du interesseret i...

Andre læser