Nordstjerne messing organizer i messing
Nordstjerne messing organizer i messing © Livingshop

8 elegante og dekorative vaser til boligen, du bør overveje

Blomster gør bare et eller andet i hjemmet. En buket i entreen, gæsteværelset eller i stuen gør underværker. Vi har samlet en række vaser, du kan udsmykke og (om)arrangere i hjemmet, og som bidrager til den stemningsfulde atmosfære hele året rundt.

26. september 2016 af Vu Nguyen

Nordstjerne messing organizer kommer i 100% messing og er det perfekte vasesæt, hvis man har et ømt punkt for metaller. Vaserne har en lang levetid i og med, de med tiden vil opnå en naturlig patina. Og derfor kun stå endnu skarpere. Et forskønnende opbevaringsløsning til den kræsne feinschmecker.

Vejledende pris: 1.499 kr.

Fritz Hansen Objects vase i lav
Fritz Hansen Objects vase i lav © Livingshop

Fritz Hansen Objects vase i lav

Vasen fra Fritz Hansen er en yderst eftertragtet vase i Objects serien. Jaime Hayón, der er designeren, trækker på det nordiske designunivers. Vasens beskaffenhed skyldes det mundblæste glas i røg farve og det ubehandlede cedertræ ring, der omfavner vasen så smukt.

Vejledende pris: 899 kr. 

Alvar Aalto vase
Alvar Aalto vase © Scandinavian Design Center

Alvar Aalto vase

Vasen fra littala har en lang historie bag sig. Alvar Aalto designede vasen i 1936 og er siden hen blevet en sand designklassiker. Behøver man at sige mere? Vasen kommer i mange farver og størrelser, og er den perfekte værtindegave.

Vejledende pris: 979 kr.

Moustache plan vase i marmor
Moustache plan vase i marmor © designdelicatessen

Moustache plan vase i marmor

En enkeltstående og usædvanlig vase af designeren Sébastien Cordoléani for Moustache. Vasen overrasker i sin facon og funktion, når man fejlagtigt tror, at det er et fad. I stedet skyder der en stilk eller to op i vejret. Vasen er tilgængelig i henholdsvis marmor, skifersten og keramik.

Vejledende pris: 3.300 kr.

Holmegaard Cocoon gulvvase
Holmegaard Cocoon gulvvase © Holmegaard

Holmegaard Cocoon gulvvase

Når ”less is more”. Ingen ornamenter til at forstyrre vasens sande natur. Den store, mundblæste gulvvase på 45 cm giver dig uanede anvendelsesmuligheder. Cocoon-vasens design er konsistent og kommer i tre forskellige størrelser.

Vejledende pris: 1.795 kr.

FLOWER VASE no. 23 - Indigo
FLOWER VASE no. 23 - Indigo © Kaiku

Flower Vase no. 23 - Indigo

No. 23 fra Ro Collection er den perfekte tulipanvase. Designeren, Nina Erichsen, har lavet vasen i kraftigt mundblæst glas på hendes glasværksted på Bornholm. Det transparente glas og den mørkbetonede indigoblå farve gør vasen til noget helt særligt.

Vejledende pris: 1.000 kr.

Mama vase i blankt poleret, rustfrit stål
Mama vase i blankt poleret, rustfrit stål © Georg Jensen

Mama vase i blankt, rustfrit stål

Vasen har en slank skikkelse og fyldig fremtoning. Ilse Crawford designede vasen i 2012 og har siden hen været én af de nyeste medlemmer i Georg Jensens produktfamilie.

Vejledende pris: 2.599 kr.

Bering Åkandevase

Åkandevasen fra Bering har ukarakteristiske proportioner. Den bredformede glasvaseform og middel højde gør, at det er den oplagte stand-in til store blomsterbuketter.

Vi tilbyder dig i denne omgang 6 numre af BO BEDRE + Bering Åkandevase + EKSTRA magasin om årets julegaver for kun 199 kr.

Du sparer derfor 817,70 kr. i alt.

Måske er du interesseret i...

Andre læser